Johan Frostegårds Kreationer

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nacka och Johan Frostegårds Kreationer är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Johan Frostegårds Kreationer är ett av dem. Statusen för Johan Frostegårds Kreationer är att Bolaget är aktivt.

Johan Frostegårds Kreationer är ett Enskild firma och skapades 1999-06-29. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där företaget finns i jobbar för att företag som Johan Frostegårds Kreationer ska trivas.

Johan Frostegårds Kreationer är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-21. I Nacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Läkare, forskare, författare och föreläsare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johan Frostegårds Kreationer är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är Johan Frostegårds Kreationer och det finns flera företag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Johan Frostegårds Kreationer så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4151170.

.

De som är på något sätt har med Johan Frostegårds Kreationer är Frostegård, Erik Johan som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Johan Frostegårds Kreationer har 591002-XXXX som sitt organisationsnummer.