Tandberg Ole Anders

Stockholms län

Information

590411-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tandberg Ole Anders. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandberg Ole Anders är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som Tandberg Ole Anders finns i.

Tandberg Ole Anders har varit registrerat sedan 1994-06-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandberg Ole Anders så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Tandberg Ole Anders är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Tandberg Ole Anders är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tandberg Ole Anders så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Scenograf och regissör samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandberg Ole Anders och det är Tandberg, Ole Anders som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,