KALLE ERIKSSON KOMBINATIONER OCH VARIATIONER

Stockholms län

Information

590325-XXXX är organisationsnummer för bolaget KALLE ERIKSSON KOMBINATIONER OCH VARIATIONER. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KALLE ERIKSSON KOMBINATIONER OCH VARIATIONER är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som KALLE ERIKSSON KOMBINATIONER OCH VARIATIONER finns i.

KALLE ERIKSSON KOMBINATIONER OCH VARIATIONER har varit registrerat sedan 1990-02-28 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KALLE ERIKSSON KOMBINATIONER OCH VARIATIONER så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

KALLE ERIKSSON KOMBINATIONER OCH VARIATIONER är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för KALLE ERIKSSON KOMBINATIONER OCH VARIATIONER är följande:

Vill ni komma i kontakt med KALLE ERIKSSON KOMBINATIONER OCH VARIATIONER så kan ni göra det på telefon genom 08-7158492 eller genom brev på följande adress:

Underhållning och produktion, information, utbildning och konsultation inom nöjes-, rese- och reklam pr branscherna samt konsultverksamhet information och utbildning i medicinska frågor

Det finns olika personer som har en koppling med KALLE ERIKSSON KOMBINATIONER OCH VARIATIONER och det är ERIKSSON, SVEN KARL-OLOF som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,