Örenmark Consulting

Stockholms län

Information

Örenmark Consulting hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Örenmark Consulting finns. I Nacka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Örenmark Consulting tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Örenmark Consulting har haft sedan 2001-12-03. Örenmark Consulting har funnits sedan och 2001-12-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Örenmark Consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5823282.

Nacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Örenmark Consulting har idag 581215-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Örenmark Consulting

Rådgivning, analyser, utredningar rörande affärsverksamheters taktiska och strategiska frågeställningar. utbildning inom ekonomi och strategiområdet. handel med värdepapper. handel med lös egendom inom byggbranschen, säkerhetsbranschen och elektronikbranschen såsom inköp och försäljning av audio' videoutrustning samt datautrustning.

I Örenmark Consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Örenmark, Bo Lennart som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .