Puss & Kram - Choklad

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nacka och Puss & Kram - Choklad är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Puss & Kram - Choklad är ett av dem. Statusen för Puss & Kram - Choklad är att Bolaget är aktivt.

Puss & Kram - Choklad är ett Enskild firma och skapades 2003-10-06. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där företaget finns i jobbar för att företag som Puss & Kram - Choklad ska trivas.

Puss & Kram - Choklad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-16. I Nacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Egen chokladtillverkning. Tillverkning av marsipanfigurer, bröllopstårtor och figurtårtor anpassade för svensexor och möhippor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Puss & Kram - Choklad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05.

Idag är Puss & Kram - Choklad och det finns flera företag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Puss & Kram - Choklad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6432440.

.

De som är på något sätt har med Puss & Kram - Choklad är Obidic Segovia, Jozica Leontina som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Puss & Kram - Choklad har 571117-XXXX som sitt organisationsnummer.