Trädgårdsutsmyckning, Malin Bergh

Stockholms län

Information

Trädgårdsutsmyckning, Malin Bergh hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Trädgårdsutsmyckning, Malin Bergh finns. I Nacka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Trädgårdsutsmyckning, Malin Bergh tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Trädgårdsutsmyckning, Malin Bergh har haft sedan 2005-10-06. Trädgårdsutsmyckning, Malin Bergh har funnits sedan och 2005-10-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Trädgårdsutsmyckning, Malin Bergh så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7893850.

Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Trädgårdsutsmyckning, Malin Bergh har idag 570804-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Trädgårdsutsmyckning, Malin Bergh

Import och försäljning av konsthantverk och trädgårdsutsmyckning.

I Trädgårdsutsmyckning, Malin Bergh så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergh, Malin Emilia som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .