MÖBELBYRÅN AGNETA BRINK

Stockholms län

Information

560216-XXXX är organisationsnummer för bolaget MÖBELBYRÅN AGNETA BRINK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MÖBELBYRÅN AGNETA BRINK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som MÖBELBYRÅN AGNETA BRINK finns i.

MÖBELBYRÅN AGNETA BRINK har varit registrerat sedan 1989-12-01 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MÖBELBYRÅN AGNETA BRINK så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MÖBELBYRÅN AGNETA BRINK är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för MÖBELBYRÅN AGNETA BRINK är följande:

Vill ni komma i kontakt med MÖBELBYRÅN AGNETA BRINK så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och renovering av hemmiljöföremål

Det finns olika personer som har en koppling med MÖBELBYRÅN AGNETA BRINK och det är Brink, Elin Agneta som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,