Eduardos Städ Service

Stockholms län

Information

560202-XXXX är organisationsnummer för bolaget Eduardos Städ Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eduardos Städ Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som Eduardos Städ Service finns i.

Eduardos Städ Service har varit registrerat sedan 1997-09-19 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Eduardos Städ Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Eduardos Städ Service är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Eduardos Städ Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eduardos Städ Service så kan ni göra det på telefon genom 070-4338916 eller genom brev på följande adress:

Städverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eduardos Städ Service och det är Cornejo Loyola, Oscar Edvardo som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,