Kakelmagasinet i Sickla AB

Stockholms län

Information

Kakelmagasinet i Sickla AB är ett av många bolag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Kakelmagasinet i Sickla AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kakelmagasinet i Sickla AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-12-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Planiav. 28, 131 54, Nacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kakelmagasinet i Sickla AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7161665.

Nacka arbetar för att bolag som Kakelmagasinet i Sickla AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kakelmagasinet i Sickla AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av kakel och badrumsinredningar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kakelmagasinet i Sickla AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kakelmagasinet i Sickla AB och det är följande personer, Smeds, Nils Rainer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Plogert, Thomas Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Smeds, Anna Elisabeth Christina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lindgren, Kerstin Linnea som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Kerstin Lindgren i Kalmar som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kakelmagasinet i Sickla AB är 556745-0142.