Scandinavian Centriair AB

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Scandinavian Centriair AB. Det finns flera verksamheter som liknar Scandinavian Centriair AB i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Scandinavian Centriair AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-10-04 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-09-13 så har Scandinavian Centriair AB varit registrerat och sedan 2007-10-04 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Scandinavian Centriair AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Scandinavian Centriair AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hasseluddsv. 170, 132 39, Saltsjö-boo. Vi ni istället prata med Scandinavian Centriair AB så kan ni göra det på 08-7478794.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att marknadsföra, distribuera och vidareutveckla lösningar för industriell luftbehandling.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Scandinavian Centriair AB har 556737-9374 som sitt organisationsnummer.