Urban Instinct AB

Stockholms län

Information

Föremålet för företagets verksamhet är management och teknikkonsultationer. Som en del i att hålla spetskompetensen bedrivs tankesmedja och patentförbättringsverksamhet. Musikproduktion är främst i samband med marknadsföringskonsultationer. Journalistik, vinimport samt klädbutik är verksamheter som startas upp under 2007.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Urban Instinct AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Urban Instinct AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2007-08-27 så skapades Urban Instinct AB och verksamheten är har F-skattsedel Urban Instinct AB har haft det sedan 2007-08-30.

Urban Instinct AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-30

556736-5654 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nacka.

Just nu är Urban Instinct AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Urban Instinct AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Urban Instinct AB är Falk, Eric Urban som är född 1969 och har titeln VD, Falk, Eric Urban som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Sara Ulrika som är född 1975 och har titeln Suppleant, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, Kinanen Jansson, Kirsi Marjut som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, FÖRETAGARNAS REVISIONSBYRÅ B ÖHRSTAM som är född och har titeln Revisor.