Jump & Joy AB

Stockholms län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av medicintekniska eller andra produkter som möjliggör egenstyrd fysisk aktivitet och förflyttning för funktionshindrade, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jump & Joy AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Jump & Joy AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2007-08-23 så skapades Jump & Joy AB och verksamheten är har F-skattsedel Jump & Joy AB har haft det sedan 2008-06-26.

Jump & Joy AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-06-26

556736-3337 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nacka.

Just nu är Jump & Joy AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Jump & Joy AB så går det att nå dem via telefon på 070-5742028 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Dalén, Ylva Margareta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jump & Joy AB är Dalén, Ylva Margareta som är född 1950 och har titeln VD, Dalén, Ylva Margareta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rapp, Kerstin Birgitta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dalén, Göran Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Seaton, John Robert Douglas som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln RevisorHammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .