Mtech marine & mobile solutions AB

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Mtech marine & mobile solutions AB. Det finns flera företag som liknar Mtech marine & mobile solutions AB i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Mtech marine & mobile solutions AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-07-30 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-07-03 så har Mtech marine & mobile solutions AB varit registrerat och sedan 2007-07-30 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Mtech marine & mobile solutions AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Mtech marine & mobile solutions AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vikdalsv. 63 A, 131 40, Nacka. Vi ni istället prata med Mtech marine & mobile solutions AB så kan ni göra det på 070-8968210.

Bolaget skall bedriva konstruktion, underhåll och handel med fartyg samt landnära och landbaserade anläggningar, båtcharter samt därmed förenlig verksamhet. Konstruktion, underhåll och handel med spår och vägburna fordon samt därmed förenlig verksamhet. Äga och förvalta fast och lös egendom.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bazzani, Giulio Johan Mario som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Storm, Maja Kristina som är född 1939 och har titeln Suppleant, Rosén, Karin Elinore som är född 1965 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Mtech marine & mobile solutions AB har 556733-8826 som sitt organisationsnummer.