BitLog Solutions Aktiebolag

Stockholms län

Information

Atkiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet med huvudinriktning IT-teknik och affärssystem samt försäljning av tillhörande mjukvara, hårdvara och tillbehör.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BitLog Solutions Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är BitLog Solutions Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2007-04-19 så skapades BitLog Solutions Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel BitLog Solutions Aktiebolag har haft det sedan 2007-06-07.

BitLog Solutions Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-06-07

556728-3642 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nacka.

Just nu är BitLog Solutions Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med BitLog Solutions Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6436800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom BitLog Solutions Aktiebolag är Boström, Fred som är född 1977 och har titeln VD, Boström, Fred som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Filén, Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Granath, Per Helge Sigurd som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, .