Navpool AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med navigationsutrustning, ekolod, VHF-radio, Very High Frequency och andra liknande produkter samt båt- och biltillbehör, service och installationer avseende ovanstående produkter, samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Navpool AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Navpool AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2007-01-18 så skapades Navpool AB och verksamheten är har F-skattsedel Navpool AB har haft det sedan 2007-02-01.

Navpool AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-01

556720-9472 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nacka.

Just nu är Navpool AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Navpool AB så går det att nå dem via telefon på 08-55661993 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Steneros, Jens Roger Joachim

Följande personer är på något sätt aktiva inom Navpool AB är Steneros, Jens Roger Joachim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyström, Ulf Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Widén, Sven Mattias som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Kallin, Eva Christina som är född 1975 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .