DeBri Medical AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva tand, hälso- och sjukvård och konsultationer inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DeBri Medical AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är DeBri Medical AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2006-10-23 så skapades DeBri Medical AB och bolaget är har F-skattsedel DeBri Medical AB har haft det sedan 2007-01-11.

DeBri Medical AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-18

556713-5446 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nacka.

Just nu är DeBri Medical AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med DeBri Medical AB så går det att nå dem via telefon på 08-6111250 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom DeBri Medical AB är de Bri, Edin Stefano som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallqvist de Bri, Karin Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lundgren, Anders Gabriel som är född 1973 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 4 AB som är född och har titeln Revisor, .