Sofieberg Invest AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva konsultverksamhet inom samma område, samt äga och förvalta aktier i rörelsedrivande dotterbolag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sofieberg Invest AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Sofieberg Invest AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2006-10-06 så skapades Sofieberg Invest AB och verksamheten är har F-skattsedel Sofieberg Invest AB har haft det sedan 2006-12-23.

Sofieberg Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-23

556712-4572 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nacka.

Just nu är Sofieberg Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Sofieberg Invest AB så går det att nå dem via telefon på 08-4488380 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Orrland, Dick Bertil Firman tecknas två i förening av -Arkinger, Hans Åke -Bergman, Kjell -Tovland, Bo Folke Oskar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sofieberg Invest AB är Bergman, Kjell som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arkinger, Hans Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Orrland, Dick Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Tovland, Bo Folke Oskar som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Anders Einar som är född 1942 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.