Världsklass Saltsjöbaden AB

Stockholms län

Information

556706-9991 är organisationsnummer för företaget Världsklass Saltsjöbaden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Världsklass Saltsjöbaden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Världsklass Saltsjöbaden AB finns i.

Världsklass Saltsjöbaden AB har varit registrerat sedan 2006-07-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Världsklass Saltsjöbaden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-14.

Världsklass Saltsjöbaden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Världsklass Saltsjöbaden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Världsklass Saltsjöbaden AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7185009 eller genom brev på följande adress:
Ektorpsv. 6, 131 47, Nacka

Bolaget skall bedriva friskvård, träning, rehab, personaluthyrning och konsultverksamhet inom dessa områden, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Världsklass Saltsjöbaden AB och det är