A-mäklarna i Sverige AB

Stockholms län

Information

A-mäklarna i Sverige AB är en verksamhet som finns i Nacka. I A-mäklarna i Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eneland, Lars Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Eneland, Anita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Hans Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med A-mäklarna i Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå A-mäklarna i Sverige AB på telefon 08-4465080.

Bolaget ska bedriva mäkleriverksamhet inom fastighetsbranschen samt utveckling av fastighetsmäkleri och privatekonomiska tjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är A-mäklarna i Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

A-mäklarna i Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

A-mäklarna i Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-15 och A-mäklarna i Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för A-mäklarna i Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

A-mäklarna i Sverige AB har 556706-2731 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.