J Thomssons Byggnads AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva byggnation av fastigheter, personaluthyrning samt el- och teleinstallationer jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för J Thomssons Byggnads AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är J Thomssons Byggnads AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2006-04-26 så skapades J Thomssons Byggnads AB och verksamheten är har F-skattsedel J Thomssons Byggnads AB har haft det sedan 2006-08-01.

J Thomssons Byggnads AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-01

556702-7767 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nacka.

Just nu är J Thomssons Byggnads AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med J Thomssons Byggnads AB så går det att nå dem via telefon på 070-8825526 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom J Thomssons Byggnads AB är Thomsson, Johnny Olof som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Linda Therése som är född 1974 och har titeln Suppleant, Peterson, Mats Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .