imperiallanes AB

Stockholms län

Information

556702-0630 är organisationsnummer för verksamheten imperiallanes AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som imperiallanes AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som imperiallanes AB finns i.

imperiallanes AB har varit registrerat sedan 2006-04-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för imperiallanes AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

imperiallanes AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för imperiallanes AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dalaklis, Alexandros -Dalaklis, Angelos -Dalaklis, Ioannis

Vill ni komma i kontakt med imperiallanes AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6917750 eller genom brev på följande adress:
Siroccog. 7, 131 54, Nacka

Bolaget ska bedriva bowlings-, restaurang- och barverksamhet med underhållning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med imperiallanes AB och det är Dalaklis, Ioannis som är född 1979 och har titeln VD, Dalaklis, Angelos som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dalaklis, Alexandros som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalaklis, Ioannis som är född 1979 och har titeln Suppleant, Ribohn, Artur Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Ribohn & Partners AB som är född och har titeln Revisor