Bimini AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Bimini AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Nacka här finns det många olika Aktiebolag. Bimini AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nacka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Bimini AB är momsregistrerat sedan2006-08-01 och har organisationsnummer 556698-8845.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5276568 alternativt besöka eller skicka post till Bimini AB på följande adress Styrmansv. 1, 133 33, Saltsjöbaden.

Bimini AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-06-29.

I Bimini AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Mattsson, Carl Kristian som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva agenturverksamhet, import, marknadsföring, köp, försäljning och konsulttjänster inom nämnda områden för produkter och tjänster inom sköhets-, hälso- och marinbranschen, t ex båtar och båtcharterverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.