Spruce Hill AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom bemanning och finansiell verksamhet, handel med värdepapper samt äga och förvalta fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Spruce Hill AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Spruce Hill AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2006-02-03 så skapades Spruce Hill AB och bolaget är har F-skattsedel Spruce Hill AB har haft det sedan 2006-03-09.

Spruce Hill AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-09

556698-0222 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nacka.

Just nu är Spruce Hill AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Spruce Hill AB så går det att nå dem via telefon på 070-8329363 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Spruce Hill AB är Malmborg, Anders Bertil som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Siggelin, Eva Karin som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ebbvik, Marie-Louise som är född 1966 och har titeln Revisor, Gunnarsson, Anna Sofia som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor, .