Vennerlöf Fastighetsförmedling AB

Stockholms län

Information

Vennerlöf Fastighetsförmedling AB är ett företag som finns i Nacka. I Vennerlöf Fastighetsförmedling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cedergren, Bert Nils Fredrik som är född 1964 och har titeln VD, Cedergren, Bert Nils Fredrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Cedergren, Andreas Karl Johannes som är född 1972 och har titeln Suppleant, Tenselius, Sven Jakob som är född 1979 och har titeln Revisor, Jerndal, Ulf Thomas som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Vennerlöf Fastighetsförmedling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vennerlöf Fastighetsförmedling AB på telefon 08-7162500.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling med inriktning mot fastighet, bostadsrätt och nyproduktion inom Nacka kommun samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vennerlöf Fastighetsförmedling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vennerlöf Fastighetsförmedling AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vennerlöf Fastighetsförmedling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-09 och Vennerlöf Fastighetsförmedling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vennerlöf Fastighetsförmedling AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vennerlöf Fastighetsförmedling AB har 556696-7567 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.