Nyckelmäklarna Leijon AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Nyckelmäklarna Leijon AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nyckelmäklarna Leijon AB är ett av dem. Statusen för Nyckelmäklarna Leijon AB är att Bolaget är aktivt.

Nyckelmäklarna Leijon AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-21. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nyckelmäklarna Leijon AB ska trivas.

Nyckelmäklarna Leijon AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av fastigheter för privatpersoner samt företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nyckelmäklarna Leijon AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10.

Idag är Nyckelmäklarna Leijon AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Nyckelmäklarna Leijon AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7150980.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Nyckelmäklarna Leijon AB är Leijon, Inger Gunilla som är född 1946 och har titeln VD, Leijon, Inger Gunilla som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Leijon, Mia Louise som är född 1970 och har titeln Suppleant, Isbrand, Per Johan Erik Eriksson som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Nyckelmäklarna Leijon AB har 556694-8401 som sitt organisationsnummer.