Stolt Förvaltning AB

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Stolt Förvaltning AB. Det finns flera verksamheter som liknar Stolt Förvaltning AB i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Stolt Förvaltning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-01-27 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-12-06 så har Stolt Förvaltning AB varit registrerat och sedan 2006-01-27 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Stolt Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Stolt Förvaltning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Nåttaröv. 12, 132 34, Saltsjö-boo. Vi ni istället prata med Stolt Förvaltning AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska direkt eller indirekt bedriva installationsanordningar, kontroll och besiktning av VVS-tekniska anläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Stolt, Björn Alfred som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Stolt, Inger Elisabet som är född 1938 och har titeln Suppleant, Arnedal, Bengt som är född 1954 och har titeln Revisor, Arnedal Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Stolt Förvaltning AB har 556692-8130 som sitt organisationsnummer.