BMG Lasse Iisakka AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsteknisk konsultation, utrednings- och besiktningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BMG Lasse Iisakka AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är BMG Lasse Iisakka AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2005-11-14 så skapades BMG Lasse Iisakka AB och företaget är har F-skattsedel BMG Lasse Iisakka AB har haft det sedan 2005-12-23.

BMG Lasse Iisakka AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-13

556690-4206 är organisationsnummret för företaget som finns i Nacka.

Just nu är BMG Lasse Iisakka AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med BMG Lasse Iisakka AB så går det att nå dem via telefon på 08-52217700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom BMG Lasse Iisakka AB är Iisakka, Lasse Johan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Iisakka, Yvonne Katarina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Blom, Helene Elisabeth som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .