E-byrån Peak XV AB

Stockholms län

Information

E-byrån Peak XV AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där E-byrån Peak XV AB finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. E-byrån Peak XV AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket E-byrån Peak XV AB har haft sedan 2006-04-20. E-byrån Peak XV AB har funnits sedan och 2006-04-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till E-byrån Peak XV AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ringv. 5 A, 133 39, Saltsjöbaden men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6420420.

Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är E-byrån Peak XV AB Privat, ej börsnoterat.

E-byrån Peak XV AB har idag 556688-9092 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för E-byrån Peak XV AB

Bolaget ska bedriva utveckling av elektronisk reklam samt därmed förenlig verksamhet.

I E-byrån Peak XV AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Winterbrink, Olof Henrik som är född 1969 och har titeln VD, Winterbrink, Olof Henrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Winterbrink, Lena Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Niemistö, Mia Carolina som är född 1976 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .