SolidGeo på Älgö AB

Stockholms län

Information

SolidGeo på Älgö AB är ett av många företag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som SolidGeo på Älgö AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SolidGeo på Älgö AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-09-29.

SolidGeo på Älgö AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-09-16. Men sedan 2005-10-06 så har SolidGeo på Älgö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Smedjeg. 6, 131 54, Nacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SolidGeo på Älgö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6426411.

Nacka arbetar för att företag som SolidGeo på Älgö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SolidGeo på Älgö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Konsult- (teknisk rådgivning, projektering och utbildning) och entreprenadverksamhet (Construction Management) inom geoteknik och grundläggning samt därmed förenlig verksamhet. Huvudsaklig verksamhet bedrivs i Sverige men tjänsteförsäljning inom övriga EU såväl som utanför EU kan förekomma.

Firmatecknare för SolidGeo på Älgö AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SolidGeo på Älgö AB och det är följande personer, Eriksson, Lars Håkan Elias som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Siv Ingegerd Georgsdotter som är född 1955 och har titeln Suppleant, Jennel, Claes Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SolidGeo på Älgö AB är 556685-9210.