Kiram Forefine AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom området biobränslen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kiram Forefine AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Kiram Forefine AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2005-07-05 så skapades Kiram Forefine AB och företaget är har F-skattsedel Kiram Forefine AB har haft det sedan 2005-10-06.

Kiram Forefine AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-06

556682-9890 är organisationsnummret för företaget som finns i Nacka.

Just nu är Kiram Forefine AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kiram Forefine AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kiram Forefine AB är Stigsson, Lars Lennart som är född 1953 och har titeln VD, Stigsson, Lars Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg Stigsson, Eva Birgitta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Malmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .