Brunow Consult AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsskötsel, såsom markplanering, trädgårdsarbeten, snöröjning och städning samt åkerirörelse och annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brunow Consult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Brunow Consult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2005-05-13 så skapades Brunow Consult AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556680-5536 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nacka.

Just nu är Brunow Consult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Brunow Consult AB så går det att nå dem via telefon på 08-55614576 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brunow Consult AB är Luxetich von Lichtenfeldt, J som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerström, Daniel Henry Aleksander som är född 1982 och har titeln Suppleant, Koskela, Ari Heikki Henry som är född 1963 och har titeln Revisor, .