Dallyckan AB

Stockholms län

Information

Dallyckan AB är ett företag som finns i Nacka. I Dallyckan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Junzell, Erik Ivar Oscar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Junzell, Leif Oscar som är född 1936 och har titeln Suppleant, Fröjd, Lars Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dallyckan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dallyckan AB på telefon .

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter, företrädesvis relaterade till vård och älderboende, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dallyckan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Dallyckan AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Dallyckan AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-08 och Dallyckan AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dallyckan AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Dallyckan AB har 556678-2453 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.