Anglo International AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av kontakter-resurser, tjänster, produkter inom det militära civila området med fokus på taktiska datalänkar, kringliggande teknisk utrustning och processer. Bolaget skall även bedriva verksamhet inom det område som täcker den mänskliga faktorn tex. kommunikation, organisation och ledarskap för civila och militära räddningsorganisationer i Sverige och internationellt.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anglo International AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Anglo International AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2005-03-15 så skapades Anglo International AB och bolaget är har F-skattsedel Anglo International AB har haft det sedan 2009-02-12.

Anglo International AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-02-12

556678-1380 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nacka.

Just nu är Anglo International AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Anglo International AB så går det att nå dem via telefon på 08-4669200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anglo International AB är Söderquist, Jeanette Veronica som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sven Olof Allan som är född 1934 och har titeln Suppleant, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor, .