Prima Liv Inger Sandsjö Särnholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Prima Liv Inger Sandsjö Särnholm Aktiebolag är ett bolag som finns i Nacka. I Prima Liv Inger Sandsjö Särnholm Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandsjö Särnholm, Inger Elisif som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Särnholm, Sven Göran Valter som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hartell Borgstrand, Lars Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ranby Revisorer som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Prima Liv Inger Sandsjö Särnholm Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Prima Liv Inger Sandsjö Särnholm Aktiebolag på telefon 08-7732519.

Bolaget skall bedriva karriärplanering, outplacement och stresshantering samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Prima Liv Inger Sandsjö Särnholm Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Prima Liv Inger Sandsjö Särnholm Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Prima Liv Inger Sandsjö Särnholm Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-18 och Prima Liv Inger Sandsjö Särnholm Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Prima Liv Inger Sandsjö Särnholm Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Prima Liv Inger Sandsjö Särnholm Aktiebolag har 556677-9988 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.