Sjödin-Dahl & Partners Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Sjödin-Dahl & Partners Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Sjödin-Dahl & Partners Aktiebolag i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sjödin-Dahl & Partners Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-03-31 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-03-07 så har Sjödin-Dahl & Partners Aktiebolag varit registrerat och sedan 2005-03-31 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sjödin-Dahl & Partners Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Sjödin-Dahl & Partners Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till MÅSUNGEVÄGEN 13, 131 50, Saltsjö-duvnäs. Vi ni istället prata med Sjödin-Dahl & Partners Aktiebolag så kan ni göra det på 0707-292416.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom bolagsstyrning, ekonomi och kommunikation i informationsteknologi-, friskvårds- och upplevelseindustri, handel med varor och tjänster, härförliga till verksamhetsområdena, handel med aktier och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sjödin, Per Johan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjödin Dahl, Inger Eva-Karin som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödin, Tor Holger som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Sjödin-Dahl & Partners Aktiebolag har 556677-3783 som sitt organisationsnummer.