Suerwa AB

Stockholms län

Information

Suerwa AB är ett av många företag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Suerwa AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Suerwa AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-02-15.

Suerwa AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-03-01. Men sedan 2006-05-04 så har Suerwa AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fasanv. 21, 131 43, Nacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Suerwa AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4375264.

Nacka arbetar för att företag som Suerwa AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Suerwa AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva hälso- och friskvård, konsultverksamhet inom vård och datasystemteknik, direkt eller genom intressebolag, samt förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Suerwa AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Suerwa AB och det är följande personer, Wassberg, Urda Susanne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wassberg, Sten Erik Ragnar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Suerwa AB är 556676-9336.