Zetetic Technology AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med säkerhetstjänster samt systemförsäljning av säkerhetslösningar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Zetetic Technology AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Zetetic Technology AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2005-02-11 så skapades Zetetic Technology AB och verksamheten är har F-skattsedel Zetetic Technology AB har haft det sedan 2005-09-29.

Zetetic Technology AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-29

556676-2224 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nacka.

Just nu är Zetetic Technology AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Zetetic Technology AB så går det att nå dem via telefon på 070-2336995 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindholm, Per Anders Mathias

Följande personer är på något sätt aktiva inom Zetetic Technology AB är Lindholm, Per Anders Mathias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindholm, Anna Catharina Ivarsdotter som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjövall, Sara Julia som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Rune som är född 1955 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .