Edberg & Co AB

Stockholms län

Information

556675-0310 är organisationsnummer för företaget Edberg & Co AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Edberg & Co AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Edberg & Co AB finns i.

Edberg & Co AB har varit registrerat sedan 2005-01-21 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Edberg & Co AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-19.

Edberg & Co AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Edberg & Co AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Edberg & Co AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55680855 eller genom brev på följande adress:
Åkarv. 7, 138 34, Älta

Bolaget skall bedriva handel med barn- och design inrednings- produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Edberg & Co AB och det är Edberg, Monika Helena som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edberg, Rolf Jonas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Johannesson, Nils Erik som är född 1941 och har titeln Suppleant, Pettersson, Peter-Olof som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor,