Bostadsbyrån i Nacka AB (Fastighetsbyrån Swedbank)

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Bostadsbyrån i Nacka AB (Fastighetsbyrån Swedbank). Det finns flera företag som liknar Bostadsbyrån i Nacka AB (Fastighetsbyrån Swedbank) i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bostadsbyrån i Nacka AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-06-03 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-01-11 så har Bostadsbyrån i Nacka AB (Fastighetsbyrån Swedbank) varit registrerat och sedan 2005-06-03 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bostadsbyrån i Nacka AB (Fastighetsbyrån Swedbank) Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Bostadsbyrån i Nacka AB (Fastighetsbyrån Swedbank) så kan man gör det genom att posta ett brev till Forumv. 12, 131 53, Nacka. Vi ni istället prata med Bostadsbyrån i Nacka AB (Fastighetsbyrån Swedbank) så kan ni göra det på 08-7169150.

Bolaget ska bedriva fastighetsmäkleri samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ahlström, Roger Michael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlberg, Eva-Stina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Daae, Carl Thomas som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bostadsbyrån i Nacka AB (Fastighetsbyrån Swedbank) har 556674-3067 som sitt organisationsnummer.