JaKaTel AB

Stockholms län

Information

JaKaTel AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där JaKaTel AB finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. JaKaTel AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket JaKaTel AB har haft sedan 2005-02-24. JaKaTel AB har funnits sedan och 2005-02-24 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JaKaTel AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Torsv. 61 A, 133 38, Saltsjöbaden men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-3819446.

Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är JaKaTel AB Privat, ej börsnoterat.

JaKaTel AB har idag 556674-2499 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för JaKaTel AB

Bolagets verksamhet ska vara att utföra tekniska konsulttjänster och installationer inom informationsteknologi.

I JaKaTel AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Hans Jonas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Hans Axel som är född 1933 och har titeln Suppleant, Dubois, Stefan Gustav som är född 1962 och har titeln Revisor, Dubois Revision AB som är född och har titeln Revisor, .