profIT i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och profIT i Stockholm Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och profIT i Stockholm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för profIT i Stockholm Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

profIT i Stockholm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där företaget finns i jobbar för att företag som profIT i Stockholm Aktiebolag ska trivas.

profIT i Stockholm Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-27. I Nacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska vara IT konsult inom projektledning och management och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att profIT i Stockholm Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-27.

Idag är profIT i Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med profIT i Stockholm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3523382.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med profIT i Stockholm Aktiebolag är Lindersson, Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlberg Lindersson, Gunnel Margareta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ström, Nils Olof Harald som är född 1951 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

profIT i Stockholm Aktiebolag har 556672-5486 som sitt organisationsnummer.