Geventure AB

Stockholms län

Information

Geventure AB är ett av många verksamheter som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Geventure AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Geventure AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-01-15.

Geventure AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-12-14. Men sedan 2009-01-15 så har Geventure AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Saltsjöpromenaden 20, 133 35, Saltsjöbaden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Geventure AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-4409080.

Nacka arbetar för att verksamheter som Geventure AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Geventure AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet till företagsevenemang inom sport och idrott och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också arrangera incentiveprogram och båtcharter med därtill hörande konferensprogram. Vidare bedriva bolaget förvaltning och handel med fastigheter, inrednings- och byggmaterial samt värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Geventure AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Geventure AB och det är följande personer, Oredsson, Lars Göran som är född 1954 och har titeln VD, Oredsson, Lars Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Enqvist Oredsson, Bibi Marie som är född 1949 och har titeln Suppleant, Andreasson, Håkan Johan Tegner som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Geventure AB är 556672-4117.