Bo Oscarssons Förvaltning AB

Stockholms län

Information

Bo Oscarssons Förvaltning AB är ett av många bolag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Bo Oscarssons Förvaltning AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bo Oscarssons Förvaltning AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-12-16.

Bo Oscarssons Förvaltning AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-10-26. Men sedan 2005-01-13 så har Bo Oscarssons Förvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Passv. 5, 131 33, Nacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bo Oscarssons Förvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7165176.

Nacka arbetar för att bolag som Bo Oscarssons Förvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bo Oscarssons Förvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnation, äga, förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bo Oscarssons Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bo Oscarssons Förvaltning AB och det är följande personer, Oskarsson, Bo Sigvard som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Tiberg, Bengt Ove som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kjell Yngve som är född 1948 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bo Oscarssons Förvaltning AB är 556669-2447.