Connoisseur International AB

Stockholms län

Information

556667-1037 är organisationsnummer för verksamheten Connoisseur International AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Connoisseur International AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Connoisseur International AB finns i.

Connoisseur International AB har varit registrerat sedan 2004-09-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Connoisseur International AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-17.

Connoisseur International AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Connoisseur International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Connoisseur International AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7182900 eller genom brev på följande adress:
Smedjeg. 8, 131 54, Nacka

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva annonsförsäljning, annonstillverkning, utgivning av tidskrifter och tidningar samt med ovan förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Connoisseur International AB och det är Ytterskog, Susanne Mari som är född 1966 och har titeln VD, Ytterskog, Susanne Mari som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Vlachos, Pashalis som är född 1977 och har titeln Suppleant, Söderlind, Per Jonas Christer som är född 1952 och har titeln Revisor, Lennmalm Isaksson, Eva Birgitta som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Bäcklund & Partners Revision KB som är född och har titeln Revisor