Konstruktiv Bygg & Inredning i Boo AB

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Konstruktiv Bygg & Inredning i Boo AB. Det finns flera företag som liknar Konstruktiv Bygg & Inredning i Boo AB i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Konstruktiv Bygg & Inredning i Boo AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-03-09 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-04-16 så har Konstruktiv Bygg & Inredning i Boo AB varit registrerat och sedan 2006-03-09 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Konstruktiv Bygg & Inredning i Boo AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Konstruktiv Bygg & Inredning i Boo AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Stenhuggarv. 7 B, 132 38, Saltsjö-boo. Vi ni istället prata med Konstruktiv Bygg & Inredning i Boo AB så kan ni göra det på 08-7156090.

Bolaget ska idka snickeri och byggnadsarbeten inom EU-området samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Widén, Ulf Ulfsson som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jensen, Frederik Morgan Reinhold som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Thermé, Robert Jens-Philip som är född 1974 och har titeln Suppleant, Sténson, Björn Örjan som är född 1959 och har titeln Revisor, Björn Stenson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Konstruktiv Bygg & Inredning i Boo AB har 556659-9998 som sitt organisationsnummer.