Torell & Torell AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Torell & Torell AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Torell & Torell AB är ett av dem. Statusen för Torell & Torell AB är att Bolaget är aktivt.

Torell & Torell AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-14. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Torell & Torell AB ska trivas.

Torell & Torell AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29. I Nacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Boalget skall bedriva konsultverksamhet inom bygg, fastighet, industri, organisation, management områden. Investering, drift och ägande av fastigheter, uthyrning av maskiner, instrument och verktyg, entreprenadtjänster och arbeten. Finansförvaltning ska kunna placera likvida medel i finansiella instrument såsom aktier, obligationer och valutor. Bolaget skall bedriva verksamhet i Sverige såväl som utomlands och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Torell & Torell AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29.

Idag är Torell & Torell AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Torell & Torell AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Torell & Torell AB är Torell, Tone som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Torell, Björn Christian Torbjörnsson som är född 1985 och har titeln Suppleant, Augustyniak, Maj Agneta Elisabeth som är född 1946 och har titeln Revisor, Mälarev AB som är född och har titeln Revisor, .

Torell & Torell AB har 556659-8008 som sitt organisationsnummer.