WorkLife Balance Scandinavia AB

Stockholms län

Information

WorkLife Balance Scandinavia AB är ett av många verksamheter som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som WorkLife Balance Scandinavia AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

WorkLife Balance Scandinavia AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-06-10.

WorkLife Balance Scandinavia AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-02-19. Men sedan 2004-06-10 så har WorkLife Balance Scandinavia AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mårdgränd 8, 131 50, Saltsjö-duvnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på WorkLife Balance Scandinavia AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-411885.

Nacka arbetar för att verksamheter som WorkLife Balance Scandinavia AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för WorkLife Balance Scandinavia AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva öppen hälso- och sjukvård, rehabilitering. Konsultationer inom affärsutveckling. Motivation - Event, Import, Export, Investeringsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för WorkLife Balance Scandinavia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till WorkLife Balance Scandinavia AB och det är följande personer, Hafström, Göran Stig-Björn Johan som är född 1957 och har titeln VD, Hafström, Ann Inga Margareta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hafström, Göran Stig-Björn Johan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hermansson, Leif som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för WorkLife Balance Scandinavia AB är 556656-2905.