Aktiv Energi Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiv Energi Stockholm AB är ett företag som finns i Nacka. I Aktiv Energi Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ovelid, Pär Tomas som är född 1966 och har titeln VD, Ovelid, Pär Tomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ovelid, Kjell Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ovelid, Carina Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ovelid, Margareta Mirjam som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ericsson, Bo Anders Christer som är född 1963 och har titeln RevisorEricsson & Ericsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiv Energi Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiv Energi Stockholm AB på telefon 08-7154515.

Bolaget ska ägna sig åt prospektering, försäljning, rådgivning, service och installation inom uppvärmning, energibesparing, vvs och byggnation samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiv Energi Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiv Energi Stockholm AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiv Energi Stockholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-11 och Aktiv Energi Stockholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiv Energi Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ovelid, Kjell Åke -Ovelid, Pär Tomas

Aktiv Energi Stockholm AB har 556654-1446 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.