Punctum AB

Stockholms län

Information

556653-8418 är organisationsnummer för bolaget Punctum AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Punctum AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Punctum AB finns i.

Punctum AB har varit registrerat sedan 2004-01-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Punctum AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-25.

Punctum AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Punctum AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Punctum AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5596144 eller genom brev på följande adress:
Tellusv. 55, 138 35, Älta

Bolaget skall bedriva verksamhet genom webbshoppar och försäljning via internet inom kläder, kosmetik och klädtryck samt därmed förnlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Punctum AB och det är Öman, Kerstin Susanne som är född 1968 och har titeln VD, Öman, Kerstin Susanne som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wedin, Nils Fredrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sjödin, Claes Olof Thore som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,