Stensö Lackcenter AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Stensö Lackcenter AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Stensö Lackcenter AB är ett av dem. Statusen för Stensö Lackcenter AB är att Bolaget är aktivt.

Stensö Lackcenter AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-11-12. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där företaget finns i jobbar för att företag som Stensö Lackcenter AB ska trivas.

Stensö Lackcenter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-11. I Nacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva billackering och bilrekonditionering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stensö Lackcenter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-11.

Idag är Stensö Lackcenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Stensö Lackcenter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7731969.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Stensö Lackcenter AB är Jonsson, Kjell Jonas Olov som är född 1975 och har titeln Likvidator, Rantatalo, Leif Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor, .

Stensö Lackcenter AB har 556651-6422 som sitt organisationsnummer.